ADRo 3D CUSTOM

ADRo - Decor

panou 3D

Produs nou

1 Articol

Atenție: Ultimele bucăți în stoc!

0,00 lei cu TVA

Pentru varianta custom puteti veni dumneavoastra cu propriul model, pe care il vom produce dupa indicatiile dumneavoastra in limita posibilitatilor tehnice disponibile. Pretul variaza in functie de modelul dorit.

Mai multe detalii

Aceste decoratiuni de noua generatie vor da interiorului/exteriorului un aspect extrem de inspirat, structura precisa va realiza un design in relief extrem de reusit.

Panourile decorative 3D interior/exterior sunt realizate din polistiren expandat cu densitate mare, acoperite cu strat mineral de protectie din rasini sintetice si nisip quartos. 

Prezinta o suprafata putin rugoasa si de aceea se poate finisa cu o vopsea lavabila pentru interior sau exterior. Materialul compozit folosit este absorbant si de aceea este necesara aplicarea in prealabil a unui strat de amorsa de fatada ADRo-Prime, dupa care se foloseste vopseaua lavabila de exterior ADRo-Optim, cu care stratul de acoperire este compatibil. 

Pentru varianta custom puteti veni dumneavoastra cu propriul model, pe care il vom produce dupa indicatiile dumneavoastra in limita posibilitatilor tehnice disponibile.

Pretul variaza in functie de modelul dorit 

20 alte produse din aceeasi categorie