Amorsa ADRo-Prime 4L

ADRo - Decor

Amorsa

Produs nou

33 buc

In stoc

29,25 lei cu TVA

Este destinata acoperirii suprafetelor exterioare/interioare, inainte de aplicarea vopselei superlavabile ADRo-Optimsau a oricarei vopsele.

Mai multe detalii

Pret Bucata
Greutate 4 l

Amorsa de fatada ADRo-Prime este destinata acoperirii suprafetelor exterioare/interioare, inainte de aplicarea vopselei superlavabile ADRo-Optimsau a oricarei vopsele. Este o dispersie apoasa pe baza de rasini sintetice, aditivi si apa. Rasina sintetica din compozitia amorsei contribuie la pregatirea suportului, fiind un liant intre acesta si vopseaua de aplicat, iar aditivii utilizati contribuie la cresterea rezistentei chimice si mecanice a rasinii. Astfel amorsa ADRo-Prime are rol important in cresterea aderentei vopselei, micsorarea absorbtiei si evident micsorarea cantitatii de vopsea aplicata pe suport.

Amorsa de fatada ADRo-Prime este hidrofoba, avand putere mare de patrundere, cu posibilitatea respiratiei suportului. Este un produs ecologic si inodor.

Suprafețe recomandate

Amorsa ADRo-Prime este recomandata pentru aplicare pe orice tip de suprafata exterioara/interioara: tencuieli pe baza de mortar, ipsos, ciment, beton, acoperiri pe baza de material compozit caracateristic profilelor si placilor decorative ADRo-décor, pentru care a fost conceputa.