• Amorsa ADRo-Prime 1L
Amorsa ADRo-Prime 1L
Adro-Prime1
36 Produse

Amorsa pentru fatada sau interior ADRo-Prime 1L

8,22 RON
cu TVA Livrare imediata
 Evaluarile si recenziile clientilor
Nimeni nu a postat inca o recenzie
in aceasta limba
In stoc

Descriere

Amorsa de fatada ADRo-Prime este destinata acoperirii suprafetelor exterioare/interioare, inainte de aplicarea vopselei superlavabile ADRo-Optim, sau a oricarei vopsele. Este o dispersie apoasa pe baza de rasini sintetice, aditivi si apa. Rasina sintetica din compozitia amorsei contribuie la pregatirea suportului, fiind un liant intre acesta si vopseaua de aplicat, iar aditivii utilizati contribuie la cresterea rezistentei chimice si mecanice a rasinii. Astfel amorsa ADRo-Prime are rol important in cresterea aderentei vopselei, micsorarea absorbtiei si evident micsorarea cantitatii de vopsea aplicata pe suport.

Amorsa de fatada ADRo-Prime este hidrofoba, avand putere mare de patrundere, cu posibilitatea respiratiei suportului. Este un produs ecologic si inodor.

Suprafețe recomandate

Amorsa ADRo-Prime este recomandata pentru aplicare pe orice tip de suprafata exterioara/interioara: tencuieli pe baza de mortar, ipsos, ciment, beton, acoperiri pe baza de material compozit caracateristic profilelor si placilor decorative ADRo-décor, pentru care a fost conceputa.

 

Detalii ale produsului

Marca
ADRo - Decor
Pret
Bucata
Greutate
1 l