• Toc usa WALLSTYL® WL6 DOOR KIT - 75x20
  • Cornisa decorativa tavan WALLSTYL® WL6 DOOR KIT - 75x20
  • Profile decorative NMC Design Belgia
  • Profile decorative de interior marca NMC Belgia
Toc usa WALLSTYL® WL6 DOOR KIT - 75x20
WL6Kit

Toc usa Wallstyl® WL6 DOOR KIT 75x20

302,90 RON
cu TVA 14 zile lucratoare
Polistiren de inalta densitate Gata de vopsit. Tara origine Bax Termen livrare Termen livrare

Material: Polistiren de inalta densitate
Stare: Gata de vopsit
Tara de origine: Belgia
Unitatea de vanzare: bucata
Termen de livrare: (1) In stoc - 24h (2) La comanda: 14 zile lucratoare

 Evaluarile si recenziile clientilor
Nimeni nu a postat inca o recenzie
in aceasta limba
La comanda

Descriere profil decorativ

Profile pentru interior marca NMC

Cornisele decorative din gama profilelor decorative NMC va ofera posibilitatea sa infrumusetati spatiul interior valorificandu-i totodata si functionabilitatea.

Confectionate din polistiren de inalta densitate, acoperite cu material compozit sunt protejate de un strat de rasina care le asigura rezistenta mecanica si fizica de lunga durata.

Creați un efect complet nou pentru spațiul interior cu cornișele noastre. Acestea ofera un aspect elegant și estetic spatiului de tranziție între pereți și tavane. Efectul spațial poate varia în funcție de cornișă și de perete.
Cornișe - multe dintre acestea sunt potrivite pentru integrarea directă sau indirectă a solutiilor de iluminat. La fel de bine pot fi folosite în plus pentru a ascunde tranziții inestetice dintre tavan si pereti, fisuri și cabluri mai mici.

Cornisa decorativa tavan
NOËL & MARQUET.
Misiunea noastră | Acasă înseamnă viață.
Și fiecare viață este unică. Acesta este motivul pentru care oferim idei unice pentru casă și pentru viață. Pentru multi. Pentru confort.
Pentru gusturi diferite. De la clasic la modern. Pentru diferite interioare și diferite cerințe. Asiguram întotdeauna o calitate optimă. Creativ. Atractiv.
Pentru că ne dorim ca toată lumea să aibă un loc plin de viata.
În fiecare zi.
Cu NOËL & MARQUET.

Cornisa decorativa

NOËL & MARQUET profile decorative vă oferă soluții creative pentru decorarea spatiului interior pentru a transforma fiecare spațiu în propriul spațiu de locuit - soluția perfectă, de fapt, pentru fiecare gust și fiecare stil. Modern, clasic sau atemporal, auster sau confortabil, interiorul dvs. poate fi rafinat cu NOËL & MARQUET - in bucatarie, living, baie sau chiar în public spații cum ar fi restaurante sau hoteluri.
Să ne inspirăm!
NOËL & MARQUET.
CALITATE ȘI STIL
Două procese de fabricație - două rezultate: calitate și stil
1. Spumă Pentru forme mai elaborate, cu dimensiuni tridimensionale, cu dragoste pentru detalii, folosim matrițe de aluminiu în care se injectează spumă poliuretanică de înaltă densitate (ARSTYL®), rezultând în elemente de design fabricate cu precizie în special bogate în detalii.
Folosim acest proces pentru a produce plăci speciale FLEX precum și profilele decorative (DOMOSTYL®) care sunt potrivite pentru utilizarea acestora în exterior.
2. Extrudare În procesul de extrudare, polistirenul este de mare densitate (NOMASTYL®) sau elemente rezistente la șocuri (WALLSTYL®). Toate modelele de profile fabricate prin extrudare sunt deasemenea rezistente la apă și, prin urmare, pot fi utilizate în zone umede, fără ezitare.
Indiferent de elementele decorative pe care le alegeți, inginerii, designerii și personalul lucrează în mod constant în dezvoltare și producție pentru a îndeplini cerințele de calitate ale NOËL & MARQUET. Peste 70 de ani de experiență și spirit distinct inovator fac ca produsele sa fie unice, autenticitatea și sa garanteze calitatea NOËL & MARQUET.

Cornisa tavan
NOËL & MARQUET.
NMC a fost întotdeauna conștienta de responsabilitatea pentru generatiile viitoare. Și această conștiință pentru eficiența energetică, durabilitatea și protectia pentru mediu a însemnat ca fiecare pas în dezvoltarea, producerea și vânzarea elementelor de design marca NOËL & MARQUET sa fie verificate și optimizate astfel:
- Energie din propriul parc fotovoltaic și 100% energie verde
- Reciclare 100% a deșeurilor
- Circuitele de apă optimizate pentru un consum cat mai mic
- Certificarea ISO 14001 - Standard internațional pentru managementul sistemelor de mediu
- BREEAM declararea pentru toate produsele NOËL & MARQUET (ARSTYL®, WALLSTYL®, NOMASTYL®)
Pentru a pune in practica ideile tale pentru decorarea casei tale, NOËL & MARQUET oferă profiluri flexibile care se potrivesc perfect pe forme predefinite: coloane, arcade sau muchii rotunjite, garantand (in continuare) rezistența acestora la șocuri.
Creați o atmosferă specială și ambianță cu lumină. Cornișele prevazute cu spatiu pentru iluminare de la NOËL & MARQUET sunt ideale pentru decorarea acestora cu LED-uri.
Se obtine astfel lumină directă sau indirectă, pe tavan sau pe perete.
ELEMENTE DE PROIECTARE
Creați un aspect deosebit cu profile pentru decorare de la NOËL & MARQUET.
Profilele decorative ale designerilor de renume oferă multe posibilități care vor îmbunătăți fiecare interior al casei tale. Fie ca vorbim de zone mai mari sau izolat, aceste panouri de perete creează puncte de atractie pe pereți și tavane.

Decoratiuni de perete interior pentru: living dormitor bucatarie.

Specificatii tehnice profil decorativ casa

Marca
WALLSTYL
Material
POLISTIREN EXPANDAT DE INALTA DENSITATE (HDPS)
Inaltime (mm)
75 mm
W
20 mm
Pret
Set
Cantitate per Cutie
8 seturi
Suport aplicare
Lemn; Gresie; Faianta; Rigips; Tencuiala
Zona de aplicare
Tavan
Adezivii folositi
Adeziv lipire ADEFIX; Adeziv imbinare ADEFIX+
Tipul de vopsea recomandata si amorsa
Vopsea lavabila ADRO-SELECT sau orice alta vopsea acrilica

Brosura producatorului pentru acest tip de profil

Descarcari