Definitii

Acest site este intretinut si administrat de SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL, denumita in continuare Furnizor.

SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL persoana juridica romana, avand sediul social in Bucuresti, str. Manzului, nr 6, sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1507/2004, cod unic de inregistrare fiscala RO16109528

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.nmcdesign.ro, va fi denumita Client.

Termenul “site” folosit in acest document se refera la site-ul www.nmcdesign.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.nmcdesign.ro, vor fi denumite in continuare continut .Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.nmcdesign.ro, indiferent de motiv.

Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP, iar pentru persoanele juridice: numele societatii , adresa sediului social, CUI–ul, nr. inregistrare Reg. Comertului, adresa livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon si datele de contact ale persoanei care reprezinta societatea .

 

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Fotografiile nu creaza obligatii contractuale, fiind doar cu titlu de prezentare.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea Furnizorului sau a tertelor parti care si-au dat acordul pentru publicare si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL, a oricaror elemente din continutul site-ului , se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare .

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre Furnizor catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Furnizorului la adresa: comenzi@nmcromania.ro

Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a www.nmcdesign.rotrimitand un e-mail la adresa: comenzi@nmcromania.ro

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.nmcdesign.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv.

Dupa expedierea produselor, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Site-ul are rolul de gazduitor pentru postarile utilizatorilor si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor pe care utilizatorii le posteaza. In schimb, isi asuma dreptul de a sterge orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunt interzise comentariile utilizatorilor ce pot fi incadrate in categorii de continut ilegal (rasist,etc) ,potential daunatoare sau comentarii negative. Cu toate acestea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. 
SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

 

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.nmcdesign.ro sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete . Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Furnizorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. 

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

Promotii

Promotiile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Termene de livrare

Atunci cand produsele se afla pe stoc, livrarea se face in 24 ore de la primirea platii.
In cazul in care produsele nu se afla pe stoc exista doua situatii:
- comanda externa in cazul Deco Pro (termen de livrare 14 zile lucratoare)
- comanda productie in cazul productiei proprii, gama ADRo (termen de livrare 7-10 zile lucratoare)

Pachetele sunt expediate prin Fan Curier. Daca preferati livrarea prin alt curier, va fi aplicat un cost adițional, asa ca va rugam sa ne contactati inainte de a alege aceasta metoda. Costul transportului poate varia in functie de greutatea totala a pachetului.

Luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoastra sunt bine protejate.

Cu toate acestea, NMC STIL DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale cu anuntarea clientului in prealabil. .

 

Neconfimarea comenzii

Daca ati facut comanda online sau prin e-mail, chiar daca ati primit un e-mail de inregistrare a comenzii dar nu ati fost contactat de operatorii nostrii pentru validare, sunati la unul din numerele afisate pe site, deoarece probabil au intervenit anumite probleme in functionarea serverului sau site-ului. Comenzile care NU pot fi validate telefonic de catre operatorii nostri NU vor fi livrate.

 

Metodele de plata sunt:
- numerar la sediul firmei daca se doreste ridicarea produselor de la depozit.
- ramburs daca se doreste livrarea produselor prin curier (se adauga taxe suplimentare peste costul transportului pentru virarea banilor de catre Fan Curier in contul firmei )
- prin transfer bancar OP (produsele se livreaza dupa confirmarea platii)

Marfa odata achitata, se ridica in ziua platii.

 

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, puteti renunta la produsul cumparat in termen de 14 de zile de la primirea acestuia, cu o notificare scrisa catre compania noastra in prealabil.
Produsul returnat trebuie sa fie intact si in aceeasi stare in care a fost expediat, inclusiv ambalajul. Nu se pot returna produse deteriorate, murdare sau care au fost modificate la cererea clientului.

In situatia in care se constata ca la livrarea prin curier, marfurile sunt deteriorate, clientul are obligatia sa completeze un proces verbal semnat de angajatul firmei de curierat. Abia dupa aceea refuza produsul deteriorat, urmand sa-i fie livrat altul in loc pe baza procesului verbal.

Plata transportului la returnarea produselor este suportata de catre client.

Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.

Legaturi

Site-ul www.nmcdesign.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora, NMC STIL DISTRIBUTION SRL nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUIwww.nmcdesign.ro  SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.nmcdesign.ro  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila , prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.